П.Мельник з 1 серпня перебуває у базі розшуку прикордонної служби – МВС

Екс-ректор Національного університету ДПС України з 1 серпня внесений в базу розшуку Прикордонної служби України.

 

Про це повідомив начальник прес-служби МВС Сергій Бурлаков, передає кореспондент УНН.

“Чи буде Петро Мельник оголошений у міжнародний розшук, це вирішиться у майбутньому. Це вже наступний етап, зараз триває судовий процес. Він знаходиться в всеукраїнському розшуку. Однак територію України легально покинути він не міг. З 1 серпня його занесли до бази розшуку Прикордонної служби України”, – повідомив С. Бурлаков.

Як повідомляв УНН, ректор Національного університету Державної податкової міліції Петро Мельник втік з-під домашнього арешту. Петро Мельник зник з будинку сестри, де залишив неушкодженим електронний браслет.

За повідомленням, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вже призначив службове розслідування з метою з’ясування всіх обставин того, що сталося.

Нагадаємо, 27 липня співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали ректора Національного університету державної податкової служби (ДПС) Петра Мельника.

Чиновник вимагав та отримав від двох громадян України неправомірну вигоду у розмірі 40 і 80 тисяч гривень за вступ їхніх родичів до навчального закладу, яким керував. Затримання вимагача відбувалося в рамках відкритого кримінальної провадження за ознаками ч.4 ст. 368 КК України.

1 серпня суд обрав для П.Мельника запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

П.Мельнику заборонено залишати місце проживання, окрім тих випадків, якщо підозрюваному знадобиться медичний огляд або лікування. Суд поклав на П.Мельника обов’язки невідкладно повідомляти про необхідність проведення лікування і виїзду з дому для медичних маніпуляцій. Крім того, П.Мельник має утриматися від спілкування зі свідками та здати на зберігання закордонний паспорт.

7 серпня на П.Мельника одягли електронний браслет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *