ЗСУ проводять рейди на лівому березі Дніпра на Херсонщині

На західному березі Дніпра базуються українські військові сили, які часто здійснюють рейди на східний берег біля міста Херсона з метою витіснення російських військ. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на заяву заступника голови Херсонської ОДА Юрія Соболевського. За словами чиновника, такі рейди спрямовані на зниження боєздатності російських військ, які з моменту відступу обстрілюють Херсон.

Соболевський підкреслив, що українські військові часто відвідують лівий (східний) берег і працюють дуже ефективно. Він також наголосив, що очікується позитивний результат, як це було на правому березі Херсонської області, коли завдяки складній операції вдалося звільнити українські території з мінімальними втратами для військових. Сьогодні та ж сама ситуація відбувається на лівому березі.

Російські війська утримують східний берег Дніпра біля Херсона після відступу з південного міста в листопаді минулого року після місяців окупації. Однак, очікується, що Україна розпочне весняний контрнаступ з метою відбиття більшої території. Соболевський не надав додаткових деталей щодо військової операції, пояснивши, що вона потребує “інформаційної тиші”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *