SkyUp планує збільшити кількість рейсів на 40% у 2023 році

Протягом 2023 року українська авіакомпанія SkyUp зачарувала світ своїми досягненнями, збільшивши кількість рейсів майже на 40% порівняно з попереднім періодом. Згідно з підсумками минулого року, перевізник SkyUp здійснив 10 528 рейсів, що на 36% перевершує показники 2022 року, про це розповів генеральний директор компанії, Дмитро Сероухов, у співбесіді для журналу Forbes.

Додатково, за цей період авіакомпанія розширила обсяг перевезень пасажирів на майже чверть, достигаючи позначки понад 1,5 мільйона осіб. Сероухов зауважив, що хоча ці показники ще не досягли рівня 2021 року, компанія стала сильнішою гравцеві на ринку авіаційних послуг.

У 2021 році SkyUp виконала приблизно 16 тисяч рейсів та перевезла понад 2,5 мільйона пасажирів. У минулому році компанія активно розвивала свій бізнес, фокусуючись на можливостях в інших регіонах, ураховуючи складну ситуацію з війною в Україні. З цією метою SkyUp вдосконалювала навички свого персоналу, зберігала ліцензії, підтримувала літаки у готовності до польотів та виконувала перевезення в інші країни.

Важливим є і факт успішного експорту 11 літаків та надання послуг іншим авіакомпаніям. Генеральний директор пояснив, що це включало в себе в основному ACMI-перевезення в 80-90% випадків та чартерні рейси на замовлення туроператорів в 10-20%, залежно від сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *