У Хмельницькому затримали вбивцю, який перерізав горло матері та дитині

36-річному хмельничанину пред’явили звинувачення в убивстві матері та дитини.

 

Про це пише gazeta.ua.

Нагадаємо, 1 серпня у Хмельницькому на вулиці Львівське шосе, 47/1 29-річній Зої Малигіній та її 5-річному сину перерізали горло. Тіла виявила мати Зої, коли повернулася з роботи.

Жінка лежала на ліжку із зв’язаними її ж паском назад руками. У роті шматок матерії, вирваний із простирадла. Поряд з нею лежало тіло дитини.

За офіційною версією правоохоронців, підозрюваний у злочині 9 липня звільнився з місць позбавлення волі. Вранці 1 серпня був на Львівському шосе. Згадав, що тут живе його знайома та вирішив позичити в неї грошей. Адресу ніби то пам’ятав.

Вхідні двері до квартири були не замкнені. Побачивши непроханого гостя жінка стала кричати на нього. Нападник вдарив її. Та втратила свідомість. Непритомну Зою заволік у кімнату та зв’язав руки. Хлопчик став боронити матір. Схопивши кухонний ніж, він перерізав дитині горло. Згодом перерізав горло і жінці.

Щоправда, з квартири не зникло нічого цінного.

“Біля шафи розкидані речі, – говорить дядько загиблої Василь Заїка, 58 років. – Видно, шукав чим зв’язати руки. З квартири зник кухонний ніж, і покривало на ліжку де знайшли тіла. Все інше ніби на місці”.

Тож лишається незрозумілим, чому колишній засуджений, котрому вкрай були потрібні гроші, не взяв із квартири нічого цінного.

Наразі стосовно підозрюваного порушено кримінальне провадження за статтею 115 ч. 2 (вбивство). Санкція статті передбачає покарання від 10 років позбавлення волі до довічного ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *